Sí a la nostra llengua

divendres, 11 de febrer del 2011

Democràcia espanyola

De l'esquerra abertzale ha sorgit una formació política que vol superar la Llei de Partits i presentar-se a les eleccions. Sortu, que així s'anomena el nou partit, "rebutja i s'oposa a l'ús de la violència o l'amenaça de la seva utilització per a la consecució d'objectius polítics, incloent-hi la violència d'ETA si aquesta hi fos present en qualsevol de les seves manifestacions". Aquesta condemna del terrorisme, però, no és suficient per al govern espanyol (PSOE) que ha paralitzat la seua inscripció com a partit. Rubalcaba considera "evident" que és la continuació de la il·legalitzada Batasuna.

M'agradaria saber per què no se li aplica la Llei de Partits als grupusles d'extrema dreta que fan el que volen al País Valencià. Fins i tot el que era, fins fa ben poc, delegat del Govern Ricardo Peralta (PSOE), va dir que les accions d'aquestos grups feixistes formaven part de "la riquesa democràtica". La gent amb idees  racistes i feixistes aporten "riquesa" a una societat? Què en penseu?

Per altra banda, també m'agradaria saber per què no se li aplica la Llei de Partits al PP. Ha condemnat el règim de Franco alguna vegada? No trobeu que el PP és la continuació dels colpistes del 36? Fins i tot tenen un President d'Honor que va ser Ministre del dictador. Per què no es condemna TOT el terrorisme vinga d'on vinga?

Així és la "democràcia" espanyola: una democràcia adulterada, feta a mida per a que guanye Espanya sí o sí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada