Sí a la nostra llengua

dimecres, 19 de gener del 2011

Qui són?

Logo 03820
Hi ha un col·lectiu que vol presentar-se a les properes eleccions municipals a Cocentaina, segons he llegit per Internet... Però no m'ha quedat clar ni qui són (nom i cognoms) ni el programa, ni tampoc la ideologia.
Algú sap alguna cosa a banda de que són un grup de veïns de Cocentaina que volen més participació ciutadana? Jo el que sé ho he vist en aquest enllaç d'Aramultimèdia.

+ INFO click ací.

2 comentaris:

  1. Aquestes setmanes s'han produït un bon grapat de rumors, incerts la gran majoria, però pocs malintencionats afortunadament.
    Entenem la curiositat despertada, i si no hem donat cap resposta als interrogants de la gent és perquè de moment som tan sols un grup de veïns i veïnes, dels més d'onze mil que vivim a Cocentaina.
    Si tot va bé, aquest divendres 21 de gener del 2011, aprovarem els nostres estatuts i triarem els representants legals del Col·lectiu. Després de la visita al notari ens presentarem oficialment i satisfarem les preguntes i els rumors. Fins aleshores, la gent que desitge conèixer més o sumar-se al nostre projecte està convidada a fer-ho presencialment el proper divendres a les 20:00 hores al Carrer Convent, nº 57.

    ResponElimina
  2. Ei Joanvi, també un bloc? Que bé!
    Sembla que el col·lectiu està situat del centre cap a l'esquerra, és a dir, segarà vots al PSSSSohE, al BLOKKK i al EUh! El que ens cal és un partit de dreta que segue del bancal de jull dels Peperos.

    ResponElimina