Sí a la nostra llengua

dilluns, 31 de gener del 2011

Esquerra diu no al BLOC

Esquerra a l'Alcoià i El Comtat
Arran de la preparació de les eleccions municipals a Alcoi,  finalment Esquerra-Alcoi ha decidit de no anar amb el BLOC d'Alcoi perquè pactar significa arribar a acords entre partits, no pretendre que ens hi sumem a les llistes del BLOC com a independents i prou... Els alcoians que voten Esquerra (ERPV) mereixen un respecte, ja siguen cent, tres-cents o els que siguen. No anem a enganyar els alcoians que voten Esquerra ni a menystenir la seua confiança. Amb el BLOC no coincidim ni en quant a ideologia: Nosaltres som d'esquerres i anem amb l'esquerra des dels municipis fins Europa; ni tampoc no coincidim  amb el marc nacional: Nosaltres no ens aturem a la Sénia -ni a les Columbretes-. Si en un futur s'arriba a un acord, la confiança que els alcoians depositen en Esquerra serà -com ha estat sempre- valorada i tinguda en compte.


Els valors d'Esquerra són eixos: Ser d'esquerres i dels Països Catalans. Ideologia i marc nacional que no compartim amb cap altre partit a Alcoi. Valors que no amagarem mai.

El comunicat oficial el teniu en aquest enllaç.

4 comentaris:

  1. Sàvia decisió. I heu pensat parlar-ne amb Esquerra Unida?

    ResponElimina
  2. Hola Anònim.

    Les passades eleccions ja vam concórrer en solitari. Esquerra sempre hem estat oberts a tothom. Personalment pense que el millor és arribar a acords. Com bé diu Vayà, sempre hem de cercar un consens per sumar. Això sí, des del respecte a la personalitat de totes les formacions integrants.

    Gràcies pel comentari. Salutacions.

    ResponElimina
  3. Una pregunta blanca arran de la presentació de SI a València, si aquesta coalició s'implantara al País Valencià, ERPV s'hi encabiria (com és el cas del PSAN) atés que tots cerquem la independència dels PPCC?
    Salut i Terra

    ResponElimina
  4. Hola Mompó!
    Doncs entrar a formar part de SI trobe que no, perquè ERPV té major implantació al PV. A mi m'agradaria anar tots plegats (PSAN, CUP, ERPV i els que siguen proPPCC) en igualtat de condicions en una plataforma de l'estil NaBai.
    Estaria molt bé una unió, no només per a unes eleccions, sinó que tinguera continuitat...
    SI compta amb gent molt bona. Personalment me n'alegraria molt si Esquerra i SI arribaren a un acord.

    Gràcies per comentar. Salut!

    ResponElimina