Sí a la nostra llengua

dijous, 3 de març del 2011

Col·lectiu 03820

Col·lectiu 03820
Aquesta vesprada segueix el seu camí el nou partit creat a Cocentaina. Un partit sorgit de la mà d'un grup de veïnes i veïns del poble descontents amb l'oferta política existent. Segons diuen, són un moviment transversal compost per gent de totes les ideologies. Cadascú d'un pare i una mare.

La creació d'aquest col·lectiu s'ha portat endavant amb molt de secretisme, dossificant la informació. Primer digueren que es constituien com a formació política, temps després coneguerem la seua declaració d'intencions: Eficàcia, transparència i participació ciutadana; és a dir, allò que en teoria haurien de seguir tots els partits polítics. Esperem  conèixer, durant els propers dies o setmanes, el cap de llista.

Els socarrats que no hem assistit a cap reunió coneixem ben poc d'aquest partit i tot a través d'Internet. Tal vegada per això la meua opinió estiga esbiaixada. Però m'abelleix deixar per escrit les impressions que em dóna aquest nou partit abans no es presente públicament.

Pareix que la creació del nou partit respon més a un descontent de gent socialista que a altra cosa. La declaració d'intencions així ho constata: Participació ciutadana, eficàcia i transparència en són els seus objectius. En teoria, qualsevol ajuntament no hauria de perdre de vista aquests principis. Si algú els reclama és perquè entén que els governants de torn els han abandonat. A més, el portaveu del Col·lectiu és socialista, ex del PSOE de Cocentaina.

El nou partit diu comptar amb gent de totes les tendències, però m'agradaria saber quants vots restarà al PP (pense que no arribarà a la dotzena). No crec que el populars socarrats, que no han dit ni "mu" davant casos com Gürtel, Fabra, Brugal... i recentment el tancament de TV3, se'n passen ara al nou partit per la falta de "transparència i participació" que, suposadament,  hi ha al poble. Unes senyores i uns senyors que consenteixen el clientelisme i la corrupció a nivell de País Valencià, no es mobilitzen a nivell municipal per demanar una democràcia més sana.

Per altra banda, tant la gent del BLOC com EU tenen les idees ben clares i saben a qui voten. Tot i compartir els mateixos principis de la nova formació --quin partit polític hi estaria en contra?--, no crec que canvien el vot massivament. Potser hi haja més moviment de gent cap a la nova formació, però no serà gaire significatiu, perquè a banda d'aquestes intencions que hom hauria de tenir present sempre, darrere de cada partit hi ha una manera diferent de fer política ben característica.

Mentre va perfilant-se el nou partit, m'agradaria saber què pensen els que passen per ací. Podeu votar en la columna de la dreta o deixar algún comentari ací baix si voleu.


El Col·lectiu 03820 és necessari a Cocentaina?

Sí. 
El PSOE s'ho té massa cregut, és necessari un canvi, és un partit diferent als anteriors, no és d'esquerres ni de dretes...

No.
Beneficiarà el PP al dividir l'esquerra, no aporta res de nou al panorama municipal...

Enquesta tancada: 1 persona ha votat SI; 4 persones han votat NO.
(9/3/11)

Esther Blanes serà la candidata per Cocentaina del Col·lectiu 03820

Actualitzat: 05/04/2011


El Col·lectiu 03820 aspira a ser decisiu a Cocentaina

Actualitzat: 07/04/2011


La web del Col·lectiu 03820 és www.03820.org i també té plana a Facebook
Actualitzat: 01/05/2011
Més actualitzacions al diari ARAMULTIMÈDIA

5 comentaris:

  1. jo personalment pense que no sera del tot beneficios per al poble perque el que farà serà llevarli vots a l'esquerra i afavorir el PP. I si guanyara el PP en Cocentaina no se en que es convertiria aquest poble.

    ResponElimina
  2. Quina diferencia hi ha entre el PSOE de cocentaina i la dreta? Parem la colonització del Klinker el més prompte posible¡

    ResponElimina
  3. El Col.lectiu ha tret dos regidors a les eleccions i ja ha dit que governe la llista mes votada (PSOE), com havia promés i que no vol els vots del PP ni de ningún altre partit. Donem-li un marge de confiança.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En quin moment Albors va pedre l'ideologia d'EU. Ha si, quan es va posar a jornal del PSOE.

      Elimina
  4. Estimados amigos os presento politica21 www.politica21.org

    Una página por y para la política. Con exposiciones sobre mi archivo de adhesivos políticos de los que tengo mas de 120.000 diferentes desde la guerra civil. Igualmente como una recopilación de insignias y chapas españolas desde el siglo XIX.

    Con estas letras os pido apoyo con mi actividad, remitiéndome adhesivos y chapas, de vuestra organización, si os tengo que abonar algo lo haré gustosamente a través de la forma que me digáis (transferencia, PayPal, etc…).

    Asimismo y con motivo de las pasadas elecciones 2011 os informo de la exposición virtual sobre las primeras elecciones locales, después de 40 años, en los ayuntamientos, 1979.

    UN PASEO POR LOS ADHESIVOS NOVEDOSOS PARA LOS JOVENES Y PARA QUE REMEMOREMOS LOS MÁS MAYORES, OS PIDO COLABORACIÓN Y DIFUSIÓN DE ESTA INICIATIVA QUE PRETENDE DAR A CONOCER EL MATERIAL QUE SE HIZO EN LA ESPAÑA DE ESOS AÑOS.


    RUEGO LA DIFUSIÓN QUE CREAIS ADECUADA PARA ESTA PÁGINA

    Permanezco a vuestra disposición para lo que creáis necesario.

    Muchas Gracias

    NUESTRO E-MAIL ES. info@politica21.org
    Teléfono contacto: 619 87 04 75
    PARA ENVIOS:
    Vicente Clemente Riego
    c/. Ponzano 18
    28010– Madrid

    ResponElimina