Sí a la nostra llengua

dimarts, 15 de març del 2011

Esquerra camina...

Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV, o senzillament, Esquerra) és un partit refundat l'any 2000. Malgrat la seua joventut, està implantat en la pràctica totalitat del territori catalanoparlant del País Valencià i no para de crèixer.

Des de fa uns mesos ençà s'està presentant arreu del territori valencià el llibre D'un País que ja anem fent, fruit del debat de les dones i homes d'Esquerra al País Valencià i aprovat en la I conferència de País d'Esquerra-País Valencià. Si voleu pegar-li una ullada, ací el teniu en PDF. Ens agradaria saber la vostra opinió.

Per altra banda, Esquerra-País Valencià també ha actualitzat les dades de l'espoliació fiscal que patim els valencians. Si feu click en aquest enllaç, veureu de manera molt visual quin preu paguem per ofrenar noves glòries a Espanya.

També, el president d'Esquerra al País Valencià, Agustí Cerdà, estrena nou web. També podeu pegar-li una ullada fent click a l'enllaç o al banner de la dreta.


Per acabar, Al YouTube hi ha vídeos que expliquen què és Esquerra. Aquest vídeo (el País valencià s'ho val) i aquest altre (a espatlles de gegants), esborronen!

Esquerra camina, els Països Catalans avancen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada