Sí a la nostra llengua

dilluns, 28 de març del 2011

Racisme pepero

Com ja sabem, el Govern valencià va poder tancar la TV3 al País Valencià --amb la inestimable ajuda del PSOE-- després de tants anys de servir els valencians. Després de tants anys d'entretenir, d'educar, d'informar... de fer tot allò que hauria de fer una televisió com Déu mana. A les manifestacions sempre s'ha reclamat una televisió "pública, de qualitat i en valencià", doncs açò és la TV3. I per això mateix, Francisco Camps s'ha encabotat en tancar-la.

 
Ara, ACPV no pot fer front a les multes imposades pel Govern Camps i demana ajuda per evitar la seua desaparició. Quines coses! En compte de reconèixer la feina que fa ACPV per la nostra llengua, el Govern racista del PPCV la vol fer desaparèixer.

Davant aquesta situació caldria preguntar a tots aquells que financien aquestes pràctiques, si estan d'acord amb la política d'extermini cultural de la cúpula pepera, sense entrar a valorar els casos de corrupció, el malbaratament de diners públics o la falta de transparència. Si hi estan d'acord, hauriem de tenir-los la mateixa consideració que Camps i companyia; si hi estan en contra, hauriem de conèixer quines mesures han pres al respecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada