Sí a la nostra llengua

dijous, 19 de maig del 2011

Diario Decepción de Alicante

Fins ara pensava que el diari Información de Alicante, tot i ser de caire conservador, era bastant seriós. També he de dir que li he pegat alguna ullada que altra esporàdicament quan algú de casa l'ha comprat. No el llegeisc i no sóc seguidor habitual del periòdic. A casa tampoc, perquè si no regalaven alguna coseta o eixia un reportatge especial de festes o alguna cosa semblant, passaven de comprar-lo.

El cas és que ahir al web del diari li concediren un xat a Joan de Déu Martines, candidat a l'Alcaldia de Xixona per Esquerra. És de vergonya que el diari Información consenteisca l'intent de boicot d'uns pocs i impedeisca d'aquesta manera que gent la interessada puga fer preguntes.

Malgrat quatre pallassos que insultaren sense que cap filtre els ho impedira, l'entrevista és molt interessant. TOTES LES PREGUNTES, les bones i les que anaven a fotre, les podeu llegir Ací.

JoanDe va demostrar ahir molta diplomacia, molta educació, i sobretot, que té les idees molt clares. Els ingredients necessaris per a ser el proper alcalde de Xixona :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada