Sí a la nostra llengua

dimecres, 20 d’abril del 2011

Participació Ciutadana (I)

L'Ajuntament de Cocentaina està portant endavant una roda de contactes amb els diferents col·lectius del poble com ara jubilats i joves. Tindrem en un futur proper el Bulevard Matlock? Vendrem Fraga per a poder contractar Bisbal per al Fira i Festa d'enguany?

El futur està en les nostres mans; o això és el que m'agradaria pensar. L'Ajuntament ha iniciat aquest procès de participació ciutadana perquè està obligat a fomentar-la i també per tal de desarmar a l'oposició que fa temps que ve reclamant una democràcia més participativa. Ara que les eleccions estan al caure és el moment més idoni.

De totes maneres, una notícia ben positiva és que els tallers continuen després de les eleccions. A falta de saber què entenen els que manen per "participació ciutadana", la idea dels tallers és bona i necessària.

Podeu entrar en la pàgina de l'Ajuntament i pegar un tomb. Si teniu qualsevol idea, crítica o suggeriment, també teniu un correu a la vostra disposició (estrategiaterritorial@cocentaina.org).

L'experiència va ser molt positiva. Estava més ple que no em pensava, vaig conèixer gent nova i em vaig retrobar amb gent que no veia des de feia temps o que només ens saludavem i prou. La vesprada, però, va tenir també una cara B.

Cara A
Cara B

2 comentaris:

  1. Altra cara B seria l'horari (Dimarts 19 d'Abril a 18:00h) ...a veure si fan un altra i em puc acostar!

    ResponElimina