Sí a la nostra llengua

diumenge, 24 d’abril del 2011

ERPV-Alcoi no concorrerà a les eleccions municipals

Esquerra Republicana del País Valencià no es presentarà a les eleccions municipals a Alcoi el proper 22 de maig. Fins l'últim moment s'ha intentat arribar a acords amb Bloc i EU; fer una mena de Nafarroa Bai. No ha pogut ser i, davant això, Esquerra havia de decidir si anar en solitari a les eleccions (i arrapar vots a l'esquerra sense opció a aconseguir cap regidor) o retirar-se...

Esquerra-Alcoi
Fóra quina fóra la decisió, Esquerra hauria rebut crítiques. Pense que és la millor opció: Esquerra es retira de la cursa electoral, no hi haurà cap partit d'esquerra i de Països Catalans que els alcoians puguen votar el proper mes. Però, la part bona, és que l'esquerra està menys dividida. Amb la renúncia d'ERPV-Alcoi (i si la memòria no em falla), es presenten tres partits d'esquerres a la capital de l'Alcoià: EU, Bloc i PSOE. Davant els tres partits de dreta, CDL, PP i els inefables de rosa.

Podriem dir que, numèricament, la balança està equilibrada entre dreta i esquerra. ERPV-Alcoi es retira de la cursa Alcoiana, però només per les circumstàncies especials d'aquest any i per tal de facilitar el canvi que Alcoi necessita. A les autonòmiques presentarem llista i d'ací 4 anys esperem poder presentar diverses candidatures arreu de les comarques de l'Alcoià i El Comtat.

2 comentaris:

  1. Creus tu que amb el PSOE arribaria un canvi? Només de sigles.
    Mentre no es canvie la llei electoral, no hi haurà cap canvi.

    ResponElimina
  2. Està clar que amb majoria absoluta del PSOE Alcoi no va enlloc. Però si ha de pactar amb el Bloc i/o EU, la cosa ja canvia. M'agrada molt la llista d'EU l'Entesa a Alcoi.

    ResponElimina