Sí a la nostra llengua

dimarts, 14 de juny del 2011

El segrest de la democràcia

Molta gent diu que estem en democràcia i que els valencians hem donat el suport al PP. Així doncs, toca aguantar-se i esperar quatre anys més. Els que no són valencians argumenten que "ja ens ho farem, si és això el que desitgem", com volent dir: ahi teniu el que voleu, ja us apanyareu. És a dir: reaccions que van entre la resignació i la indiferència.

Doncs bé, precisament és la falta de democràcia la que ha fet possible el triomf del PP. En una democràcia sana mai no hagueren guanyat els populars. Els valencians no tenim --tota-- la culpa d'haver decidit que Camps mereixia continuar sent President. Més que els artífex de la victòria, els valencians som les víctimes dels nostres propis governants. El segrest de la democràcia ha estat perpetrat pels de sempre; no debades encara els costa condemnar el franquisme.

“Se habla mucho de la libertad de expresión. Pero es mucho más importante la libertad de pensamiento, porque si yo le concedo a usted libertad de expresión le dejo que diga lo que quiera, pero si previamente he colonizado su pensamiento inculcándole ideas que a mí me conviene, no interesa nada su libertad de expresión”


Agrairia, per tant, que no esgrimirem l'argument de la democràcia per a justificar el govern de Camps; al contrari, és la falta de democràcia el que l'ha fet possible.
Per altra banda, també agrairia una mica de solidaritat d'aquells que ens veuen com els culpables d'aquesta situació en la què ens governa un partit corrupte. Si votem majoritàriament PP, també és per la manca democràtica existent. Per les pràctiques antidemocràtiques peperes com el clientelisme i la manipulació.

Las tres claves del poder del PP valenciano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada