Sí a la nostra llengua

dimecres, 6 de juliol del 2011

Feixisme al País Valencià (de nou)

Aquestes vacances d'estiu tinc pensat llegir tres llibres. El primer d'ells és Des del rovellet de l'ou d'Elx, de Joan-Carles Martí i Casanova. Ja he començat a llegir-lo i és impressionant. El segon que tinc en ment és Somiant amb Alexia, que demà veuré si el trobe a la casa del llibre de València i comence a llegir un poc de novel·la eròtica. Respecte al tercer llibre que tinc pensat llegir en vacances (a partir del proper 10 de juliol), es tracta de Noves glòries a Espanya, de Vicent Flor. Em vaig decidir a llegir-lo després de recomanar-lo al seu blog Manel Alonso i Català.

Per cert, d'aquest darrer llibre, només dir que la presentació a l'FNAC va estar rebentada pels feixistes de sempre. Als mitjans espanyols, però, no eixirà res perquè només els interessa Bildu (i perdó per nomenar Bildu al parlar de l'ESCÒRIA, en majúscules, del País Valencià). Pareix que els d'Espanya2000 i el Grup d'Acció (castellanista) no són tan malignes, a ulls dels espanyols...

Aci teniu dos enllaços. El primer d'ells del diari Levante i altre del Crònica.cat.
NO US PERDEU EL VÍDEO DEL DARRER ENLLAÇ!!

2 comentaris:

  1. Moltíssimes gràcies per triar també el nostre; espere que t'agrade. Pel que fa al de Joan-Carles Martí, el presentaré, junt amb l'Eugeni Reig, al novembre (dia 9), a l'Octubre (CCCO) a València. El tercer llibre, ma n'ha parlat el Manel Alonso, però encara no l'he llegit.
    Una abraçada
    Salut i Terra

    ResponElimina
  2. Segur que m'agradarà. Ja us contaré. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina