Sí a la nostra llengua

divendres, 15 de juliol del 2011

esquerra Alcoià-Comtat

Ahir tingué lloc la reunió oberta d'ERPV a la comarca. Després de l'estiu, en passar les vacances i el Congrés d'Esquerra, en farem altra. Perquè, la veritat, no van poder venir ni els militants d'Onil, Camp de Mirra i Castalla, ni alguns d'Alcoi (que veranejen fora) ni simpatitzants del Comtat, ni el President d'Esquerra-País Valencià, Agustí Cerdà, que a hores d'ara està escabussat amb el 26è Congrès d'Esquerra. No som massa els assistents a les reunions, però ahir erem menys que mai.

La part positiva és que vingueren dos persones amb un bon currículum d'activisme pel País. D'aquestes que militen en associacions culturals i escriuen ací i allà. La propera reunió oberta intentarem montar-la millor, perquè puguen venir el màxim nombre de militants possible i esperar, també, que vinga més gent compromesa amb el territori.
Així les coses, ajornem fins l'octubre la reestructuració d'esquerra a l'Alcoià-Comtat i l'aprovació del full de ruta a seguir per establir-se en diferents municipis de la comarca, de cara a les municipals del 2015, intenció que ha anat madurant des d'abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada