Sí a la nostra llengua

dimecres, 2 de maig del 2012

L'estricta obediència valencianista

Sovint, un argument recurrent per tal de desacreditar ERPV era dir que el BLOC és "d'estricta obediència valencianista", mentre que Esquerra Republicana del País Valencià "depen" del Principat. Ja d'entrada dic que açò és fals: ERPV és un partit independent --amb el seu President i la seua Secretària General-- que defensa els interessos dels valencians. Això sí, ERPV col·labora amb els altres territoris dels Països Catalans, cosa que em pareix molt bé perquè no renunciem a la nació completa, de Salses a Guardamar...

La llengua catalana és la nostra eina de cohesió social i convivència i l'hem de defensar junts arreu dels Països Catalans: «quan en toquen un, ens toquen a tots».

El suposat partit "d'estricta obediència valencianista" prefereix pactar amb IdPV abans que amb ERPV. I el que és més greu: ha preferit arribar a acords amb els espanyols EQUO abans que amb ERPV... I ara, després de tota la polèmica del PP a Elx (#ésElx; #elnomésElx) va i els d'estricta obediència valencianista, ben bé els han donat la raó:


Foto: Coalició Compromís d'Elx a la manifestació de l'u de maig defensant els interessos valencians preferentment en castellà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada