Sí a la nostra llengua

dimecres, 14 de desembre del 2011

Una infusió (II)

Si a l'entrada anterior mostrava el meu malestar perquè AlcoiVerd no tenia web en català, he de dir que avui he rebut el correu d'un responsable de l'empresa. 

Al correu em transmeteixen, en primer lloc, l'agraïment per elegir els seus productes. Tot seguit em diuen que iniciaran les gestions per fer el web també en valencià i que "no ho han pogut fer abans". El correu acaba amb apel·lacions als productes de la terra i més agraiments.

Bé, he de dir que estic força content per la resposta al meu correu del passat mes de novembre. Així i tot he transmès a l'empresa el meu desig per veure que el català, a més d'estar present a la capsa del producte i al web, tinga un lloc preferent (per exemple, que siga l'idioma predefinit del web i el més visible a la capsa). És un pas valent i entenc que no es vullga donar, però d'eixa manera l'empresa seria totalment respectuosa amb la llengua autòctona. Així i tot, incloent-hi el català, ja va bé.

Per altra banda, també estic agraït del correu d'AlcoiVerd, perquè s'han pres les molèsties de respondre'm. I no com altres empreses com ara Vins del Comtat. Encara estic esperant la resposta al meu correu del 26 de maig del 2010. Crec que és bon moment per tornar-hi a insistir perquè encara tenen el web només en espanyol i anglès.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada