Sí a la nostra llengua

dissabte, 24 de setembre del 2011

L'anunci de Casa Tarradellas

Espectacular l'anunci d'enguany de Casa Tarradellas. La pizza no m'agrada gaire, però l'anunci és molt bo. El vaig veure fa uns dies, la tele estava engegada a casa però no hi prestava atenció. De sobte, ben començat l'anunci, el meu cervell va connectar. Vaig pensar "iep! Alguna cosa passa" i hi vaig posar el ulls a la tele.

La primer imatge que vaig veure va ser la del niu d'orenetes (min 1.36). Recorde que algú em parlava però vaig interrompre expressant en veu alta el que pensava en aquell moment "Qui s'ha pegat esta currà?" mentre apareixien imatges idíl·liques del món rural acompanyades per una música genial. Segons després eixia la pizza de Tarradellas en l'anunci.

Avui he llegit un escrit que no té desperdici, sobre el protagonista de l'anunci, "el Pepe", i el provincianisme de Casa Tarradellas. Us aconselle la seua lectura!!

I si us agrada la cançó de l'anunci, s'anomena Share Love, és d'una tal Alèxia Ramió i la podeu descarregar a la web de Casa Tarradellas.




PD: Qui pense que el camp és com en l'anunci, el convide a la meua caseta a fer olives ara a novembre...

LLETRA:

One.....Two......Three......Four !!!!!!!!
Hey......Hey......Hey !!!!!!!!
Dream, dream of tomorrow
Play, play like a child
Share, share all your glamness
Learn, learning is fun
Sweet, the brigthness of your eyes
Tender, holding your hand
Listen, feeling like cattle
Perfect, you by my side

Love, love every moment
Oh , open up your heart
Give, voices can be one
Live eternally love

When you give with love
What you get is love, too
Sweeter, brightness of your eyes
Tender, holding your hand
Listen, feeling like cattle
Perfect you by my side

Love, love every moment
oh, open up your heart
give, voices can be one
live eternally love

Love, love every moment
oh, open up your heart
give, voices can be one
live eternally love
live eternally love
live eternally love
Lletra de

3 comentaris:

  1. Sí l'anunci queda molt bonic. Però a mi no m'agrada que facen una publicitat que tinga com a base un món perfecte, totalment irreal i que no està a l'abast de la majoria de la gent. ¿Com es pot sentir un xiquet que no tinga uns avis amb una masia per a passar una setmana, quan la mare no el pot atendre perquè ha d'anar a treballar, i no perquè ha d'anar al gimnàs i a renovar el vestuari, com sembla que li passa a la del anunci?, perquè menjant-se una pizza d'aquestes, que per altra banda banda són de dubtosa qualitat, no crec que es conforme.

    Resumint, un anunci molt ben fet, totalment desproporcionat amb el producte i que posa de manifest les desigualtats socials. Sempre segons la meua opinió, eh?

    (Estava preparant un post sobre açò, quan he vist el teu, així que ja t'avance per on va a anar.)

    ResponElimina
  2. Grandíssim anunci que em confirma el que ja fa temps sospitava: que m'he fet gran, com es demostra pel fet que m'emociona més l'spot de Tarradellas que el d'Estrella. ;-)

    ResponElimina
  3. A mi em sembla un anunci "pijo" -la masia no està a l'abast de tothom i els avis no tenen pinta de pagesos de tota la vida.El noiet, molt guapo, d'escola bona tipus Salle Bonanova i no acostumat a accions solidàries com pasa a aquestes edats

    ResponElimina