Sí a la nostra llengua

divendres, 13 de gener del 2012

Ja estem en el mapa

Després de 16 anys de majoria absoluta del PP, el País Valencià ja està en el mapa. Segons recorda també El Jueves: Moody's rebaja la calificación del País Valencià hasta el bono basura.


I no ho diu només El Jueves, que ho diu tota la premsa estatal. El cas és que els valencians som la Grècia de l'Estat espanyol gràcies al govern que hem tingut. Eixe govern que ha practicat el clientelisme i ha manipulat els mitjans de comunicació que paguem entre tots en benefici propi. I a d'això ells en diuen "democràcia" perquè només miren el resultat final i mai les martingales que han fet per tal que les urnes els siguen propícies... Què sabran de democràcia els hereus polítics del franquisme!

Per altra banda, dimarts eixia a El País, en forma d'article d'opinió, un resum dels desgavells que ha fet el govern popular a casa nostra. Volia copiar-ne algun fragment, però tot l'article és molt bo. No té pèrdua. Us convide a llegir-lo si no ho heu fet ja.

Finalment, una reflexió que fa temps que hem roda pel cap: mai veure en persona a Camps, ni Fabra, ni Rambla ni Cotino ni Costa. Però diàriament si que veig militants del PP ací i allà. Pense que ells, els militants de base, són els culpables d'aquesta situació. Ells, amb el seu finançament en forma de carnet de militant, són la base de tota aquesta poca vergonya instal·lada a casa nostra. A l'hora de cercar els culpables, jo no assenyale cap a la televisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada